16 iulie 2011

Hematitul - numarul 42

Neasteptand ceva special de la acest numar al revistei ,  m-am oprit la primul chiosc si am ales o piatra oarecare. Vineri trecand pe la un magazin Mic.ro am observat un esantion deosebit care mi-a atras atentia . De fapt erau doua esantioane destul de asemanatoare intre ele, doar marimea le diferentia . Asa ca am cumparat revista fara sa stau pe ganduri.





3 comentarii:

  1. Foarte frumoase esantioane. Primul intr-adevar este mai special. Acele cristale aciculare sunt tot de hematit sau sunt un alt mineral, ma gandeam ca ar putea fi stibina. Felicitari pentru alegere !

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu cred ca e vb de stibina...si eu am gasit unul asemanator dar de dimensiune f mica :(...sa inteleg ca primul esantion nu-ti place?!...este f frumos(si eu ma asteptam la o pietricica rulata pe care s-o pot lua cu 2 lei de la balciuri...iar cand am vazut esantionul neprelucrat am fost f fericita)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu siguranta ca imi plac ambele la fel de mult ! Stibina?! M-am uitat putin pe internet si e foarte posibil sa aveti dreptate ! Parca nici structura nu e acceasi cu a hematitului. Ai cumparat si tu acel esantion de stibina ?

    RăspundețiȘtergere