16 iulie 2011

Agatul - numarul 43

Acest numar a nemultumit pe anumiti colectionari sau , din contra , a fericit pe altii . Totul depinde de preferintele fiecaruia dintre noi ! Pe piata s-au putut gasi atat monstre colorate artificial , cat si naturale (e drept cele naturale nu au culori atat de atractive ). Si mie mi-au placut cele colorate , mai ales cele in roz :) , si  as fi cumparat cu draga inima daca erau asa de la mama-natura ! Asa ca am optat pentru doua esantioane mai simple .



9 comentarii:

  1. Ce frumos! Imi plac mult de tot ambele esantioane, felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  2. salut, sunt f frumoase...cat ai cautat pana le-ai gasit???...eu am fost in 5 locuri (din care 3 Inmedio) si nu am gasit nici macar asemanatoare

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc mult!Sincer am cautat putin!Cel mare l-am luat de la Piata Romana e un chiosc la metrou care are cutia scoasa afara si avea multe agate natur acolo. Chiar mi-a fost greu sa aleg.Iar cel pe jumatate l-am luat seara cand am iesit de la lucru la Universitate. Era expus si statea in dubii daca sa il cumpar sau nu. Am uitat sa mentionez ca ambele esantioane au fost cumparate Joi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Apropo de Inmedio , rar mai cumpar de acolo. Inainte scoteau mai multe reviste si aveai de unde alege dar de la un timp 4-5 reviste maxim !

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, frumoase ambele Carmen! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  6. Superbe esantioane! Stiu chioscul de la Romana,doar stau foarte aproape,dar ai mare grjia cu vanzatorul de la acel chiosc.Inafara faptului ca este un betiv notoriu mai are si multe antecedente la politie.Eu am avut un mare scandal cu el si crede-ma ca tot din cauza revistei.Azi te serveste frumos iar maine e beat si are nush ce impresie...deci ai mare grija cu acel "chiosc".
    Asta zic sa nu ajungi pe la politie cum am ajuns eu cu acel individ din simplul fapt ca nu am cumparat de la el si a avut nush ce impresie.
    Te pup scumpo.
    Pe curand!

    RăspundețiȘtergere
  7. Superbe!Sun foarte frumoase si faptul ca sunt naturale le ofera mai multa frumusete.Tu pe care il vei pune in cutie?

    RăspundețiȘtergere
  8. Wow multumesc de avertizare Lady! Cu siguranta nu voi mai cumpara de acolo. Nu credeam ca este posibil asa ceva , dar de fapt ... nu ma mai mira nimic. Traim unde traim ...Te pup si eu !

    Draga mea eu am sa fac un compromis si le pun pe amandoua . Cel mic este putin de tot sub cel mare . Mai greu imi este la celelalte numere. Acolo nu mai intra doua in cutiuta .

    RăspundețiȘtergere