5 martie 2011

Prima postare !

E clar , e prima mea postare pe un blog si se pare ca o fac chiar pe blogul meu. Am pasit cu pasi timizi printre bloggeri si nici acum nu stiu daca pot tine pasul cu ei dar niciodata sa nu zici niciodata nu?
Cert este ca de ceva timp am devenit o mica iubitoare de minerale, roci si tot ce tine de geologie. O pasiune pe care mi-am format-o datorita deja binecunoscutei reviste "Comorile Pamantului" si careia ii sunt foarte recunoscatoare ca m-a ajutat sa descopar cat de ofertanta si frumoasa este lumea geologiei. Pana in prezent am achizitionat toate numerele Comorile Pamantului si foarte curand le voi fotografia si am sa le pun aici pentru a le impartasi cu voi.

4 comentarii:

  1. :) Salutare! Se pare ca pana la urma revista asta a facut o treaba excelenta,a scos la iveala pasiunea multora pentru aceste minuni ale naturii.Mineralele sunt mai mult decat simple pietre!
    Iti doresc mult succes cu blog-ul tau,de acum o sa il urmaresc cu interes.Daca ai intrebari sau nelamuriri geologice si pot sa te ajut poti sa imi scrii oricand :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult. La tine apelez cand am nevoie :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari pentru acest blog si bine ai venit in lumea mineralelor si rocilor !Orice lucru are un inceput si nu este niciodata tarziu sa il faci!In plus vad ca esti si foarte tanra,deci ai toata viata inainte ! Daca ceea ce iti propui sa faci ,faci cu pasiune, atunci cu siguranta acel lucru va fi cel mai reusit!
    Am vazut ca mi-ai vizitat blogul si ai lasat un coment, multumesc!Poti intra daca vrei si pe forumul pasionatilor de minerale http://fosilemineraleroci.forumulmeu.ro/
    unde o sa afli cu siguranta multe lucruri noi!
    Succes!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc si eu pentru adresa, Victor. Blogul tau este foarte complex si informativ. Cu siguranta am sa mai intru pe el. Succes si tie!

    RăspundețiȘtergere