20 aprilie 2011

Calcopirita - numarul 31

Esantionul primit astazi impreuna cu revista Comorile pamantului , este un esantion foarte frumos. Mult mai frumos ca pirita primita de la Deagotini ,lucru care m-a surprins placut ! Am observat calcopiritele multora dintre bloggeri si pot spune ca toate arata bine ! Acesta este esantionul meu (cumparat de sotul )  :

Am preferat sa nu folosesc blitz-ul




9 comentarii:

  1. Ce frumos e esantionul tau! Se vede ca ai de unde alege, tot timpul gasesti ceva fain, te felicit!

    RăspundețiȘtergere
  2. Absolut superb! Felicitări pt achiziție!Întradevăr acest număr este mulțumitor pentru toata lumea!
    Pe Curând!

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata extraordinar, felicitari!
    Azi am fost libera si am ajuns pentru prima oara la un Inmedio exact cand le punea in raft, asa ca am luat 2 pentru mine si 2 pentru niste prieteni care sunt plecati in provincie. Imi plac toate atat de mult, incat o sa-i las pe ei sa-si aleaga. http://tinypic.com/view.php?pic=254wwll&s=7
    Pacat ca nu reusesc sa le pozez atat de clar ca si voi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc tuturor! Toti am fost multumiti si asta e bine!

    Adela pune link-ul pe blogul colectionarului si mai cere pareri. Eu as opri cu siguranta pe cea din colt dreapta sus si din celelalte nu stiu ce sa zic ... e greu de ales. Acum regret ca nu mi-am luat si eu inca unul. Dar le pui pe amandoua intr-o cutiuta? Incap?

    RăspundețiȘtergere
  5. Tudor adevarul e ca alerg mult si ma duc in mai multe zone ale Bucurestiului sa caut cand imi permite timpul. E un stres pentru mine ziua de Miercuri.

    RăspundețiȘtergere
  6. Toate arata foarte bine, dar nu se vad in poza. Si sunt mari aproape cat cutiutele.
    Poate sunt eu mai entuziasmata azi ca am avut de unde alege si pentru ca ma asteptam sa ne dea niste pietre fara noima cu putin sclipici pe ici pe colo, cum au fost in general esantioanele de azurit sau malachit.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sărbători fericite vă doresc! în caz că nu ne mai auzim.

    RăspundețiȘtergere
  8. Lumina Invierii Domnului sa va calauzeasca drumul in viata si sa va aduca liniste si pace in suflet. Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!

    RăspundețiȘtergere