4 mai 2011

Spatul de Islanda - numarul 33

Revista de saptamana aceasta lasa foarte mult de dorit. Esantionul pe care l-am cumparat este opac spre transparent si sincera sa fiu este oribil. Daca era mai subtire taiat probabil s-ar fi vazut ceva prin el. Oricum stiam ca nu va fi grozav numarul acesta deci ma abtin de la comentarii.


6 comentarii:

  1. Din fotografia ta as zice ca seamana cu selenitul, dar sigur e altceva. Eu nu am cumparat inca, asa ca surpriza e garantata ca o sa dau peste ceva opac. In fine, o sa asteptam alt numar sa vedem cu ce ne mai surprind cei de la editura. Numai bine Carmen!

    RăspundețiȘtergere
  2. Asemanator e si al meu, dar un pic mai micut. Am vazut la standul unde am fost azi unul mare si transparent, dar avea o forma nedefinita ca de cuart normal, sau cum au fost esantioanele de cuart roz si fumuriu, in niciun caz nu avea feţele nişte paralelograme, asa ca nu l-am luat. Mai aveam un cuart asemanator pe care l-a luat baiatul meu la nr. cu cel fumuriu, dar este transparent.

    RăspundețiȘtergere
  3. un nou blog s-a infiintat !!!
    pe blogul meu puteti gasi minerale din colectia proprie dar si din colectia comorile pamantului.
    vizitati-mi blogul !

    RăspundețiȘtergere
  4. Spatul meu de la revista si cel achizitionat mai demult de la muzeu http://tinypic.com/view.php?pic=154ixhc&s=7 Imi pare rau ca nu reusesc sa fac o poza mai clara.

    RăspundețiȘtergere
  5. Adela eu cred ca spatul tau de la revista e mai mare decat al meu :) . Oricum cel cumparat de tine e tare frumos. Nici nu se compara cu ceea ce ne-a oferit revista!

    RăspundețiȘtergere
  6. Carmen, nici la tine nu mai gasesc Distenul. Ce s-o fi intamplat ca la mine a disparut tot ce am postat aseara.

    RăspundețiȘtergere